2009-04-28
 12:19:33

28 april

Snart lunch. Idag vill jag också hem. Fick nyss en genomskinlig kommentar om att novellen va mycket bra.
Jag är ganska trött på skolan nu. Jag tror att jag behöver sommarlov,skööönt det skulle vara.


Vilken natt, helt underbart.

2009-04-27
 12:16:56

( ;

Nu har jag vart riktigt dålig på att skriva ett tag. Jag har bott hos Adam en vecka utan dator och har faktiskt inte haft tiden till att sitta vid hans dator. Nu är jag iallafall tillbaka efter 2veckors ledighet. Det har vart skööönt. Jag har vart mycket i stallet,kul som satan. Dock vart det en sväng till akuten efter att ha åkt av hästen,kraftig järnskakning vart det. Mycket bättre du iallafall,skönt det.


Just nu så sitter jag och väntar på att lektioner ska börja, jag vill hem snarast,jag är trött,längtar efter sääängen & Adam.









2009-04-20
 21:36:55

;---------D

Idag åkte jag en sväng till skolan för att hämta min dator, i vanligt flyt så hade lösenordet gått ut! det betyder att jag får åka till i skolan imorgon också. Imorgon ska jag och Adam lämna av hans mamma,pappa och sin bror Olle på skavsta. Det gör att vi kan ta svängen förbi skolan och fixa det,Härligt. Va och handla med adam inför veckan,myyys

HEJ HEJ HEJ HEJ HEJ HEJSVEJS ;>




En bild på JenniferAxner från igår när vi tog en promenad i Malmköping<3



Här är en bild på SophieCarlssoon<3
2009-04-19
 21:51:52

Måste få rutin på mitt bloggande . .


Jag måste verkligen få rutin på bloggandet.


Idag har det vart lungt. Åkte en sväng in till Malmköping nu ikväll för att ut och gå med Jennifer & Soffan.Riktigt trevligt måste jag säga!

Imorgon ska jag en sväng till skolan och hämta min dator sen hem igen,plugga och sen dra iväg till stallet hade jag tänkt... Får se hur mycket jag hinner med,nog för att det inte är så speciellt mycket att göra. Men tiden fram och tillbaka till nyköping tar mer tid en man tror ... Men bussresan är lätt värd allt som finns i skolan. Jag trivs bara för BRA!

Tänkte att jag skulle dra mig till sääängen nu.. Hejsvejs ; )


Färgade håret, blir dock inte som jag vill men det får duga .










2009-04-18
 17:51:41

Slarvigt av mig

Nu är det några dagar sen jag skrev igen,slarvigt av mig.

Snart en ny vecka. jag ska bo hos min baby hela nästa vecka,myyyys. ledig nästan varje dag med tanke på att jag har servering A kursen klar, inte alls dåligt!

Avslutningsvis så tänkte jag säga att jag inte har mer en det här att skriva.

KOMMENTERA DITT FÖR OCH EFTERNAMN SÅ SER JAG VILKA SOM LÄSER BLOGGEN !? :D
PussHej




2009-04-15
 19:41:12

15 April - Ledig

Nu sitter man här igen. Idag har jag vart lediga Madde, Inte dåligt alls tycker jag. Det är BÄST! Har ringt till förra skolan (Rinman)som en tok idag pga att jag vill ha mitt serveringsbetyg.Men inte ett svar har jag fått. Andrej & erik va här och drack kaffe med mig klockan 1. Härliga grabbar!
 
Efter skolan i morgon ska jag och min underbart snygga brylling Nils till kaffe latte och dricka kaffe, jag har sakna dig oerhört mycket. Kärlek till dig.



 

Kyss


 

2009-04-13
 21:19:45

13/04~2009

Nu sitter jag här efter en underbart häärlig dag. Gick upp klockan 10,drog i mig frulle,satt i soffan till klockan 11. Gick och tog på mig kläder för stallet. Åkte dit klockan 1 och kom hem där ifrån klockan 6. Pappsen och jag åkte sen till Micke för att kolla på hund valpar,sött som socker.


Nu sitter man här vid datorn med sista kaffe koppen för kvällen & imorgon är det skola,känns helt okej faktiskt.Det börjar bli skapligt tråkigt med lov.


Nu ska jag dra mig till sängen. Hejsvejs ( ;





Jag står helt klart fast vid mitt ord,svikare.


2009-04-12
 23:38:10

Jag blir så trött .

Jag blir så otroligt trött på den otacksamma & vidriga stilen.Det blir bara gång på gång.
Varför kan man inte bara bjuda på ett ärligt leénde och vara lite mänsklig ibland.Ge kärlek.Jag tvekar inte en sekund på att man får igen det,va inte så förbannat inskrängt på det du gör. Va dig själv? ge dig iallafall en chans till att vara det för några sekunder om det känns bra?.Det kanske får dig att tänka om lite .. .. .. HuM,liTe kAnskE ? Bjud lite på den du är & visa för folket vilket hemskt bra person du faktiskt är,stäng inte in dig gång på gång.



Du kommer hamna, fastna i röran. du kommer hamna i skiten, som du inte hittar ut ur. Du kommer leta efter ljusa glimtar i livet, men allt kommer bara se mörkt ut. Du hittar inte ut! Du kommer gråta tårar av blod o svett. Din självbild o ditt självförtroende kommer ligga på -0. Du kommer känna att det kvittar ifall du dör eller lever. Du kommer känna att ingenting spelar roll, att det ändå inte kan bli värre. Det kommer vara din värsta stund i ditt liv. Det kommer kännas som om du är död, fast kroppen fortfarande lever... Alla o allt har lämnat dig. Allt som är kvar är en död kropp i din famn. Kommer du orka?

Jag hoppas inte på det ,bror.Hemskt att säga det men varfan får jag för det ? Inget,här behandlas man som mängden och inte en Gnutta bättre. Hoppas du får det bra ditt helvete.


Igår jobbade jag på Plevnagården. Det gick riktigt bra,påskbord va det.

På tisdag så är det skola. Det ska faktiskt bli lite mysigt att komma tillbaka och träffa alla underbart fina vänner ! (;

Tänkte att jag skulle avsluta mitt skrivande med att berätta hur mycket Adam betyder.
det är sjukt. Han är så sjukt BÄST!

Hejsvejs opch tack för en underbart helg mina vänner!





2009-04-10
 12:47:00

!

Nu har jag vart dålig på att skriva några dagar. Jag gör en kort samman fattning om vad som har hänt under dom senaste dagarna..

Ons : Åkte ner till Jennifer en stund,riktigt trevligt! Åkte sen hem till Adam,vart kvar där över natten.

Tors : Jag, Adam,Monica,Lasse & Olle åkte på hockey i Södertälje, Södertälje-Leksand spelade mot varandra. Åkte sen hem klockan 10. "hämtande MAMMA & pappa på Åsas 40års fest ". Sov hos Adam. Tack för en sjukt bra dag <3

Fredag: Åkte hem klockan halv 12. Nu ska mamma pappa och jag ut och gå på sörmlandsleden.

 Kanske skriver lite mer sen under dagen eller kvällen.


Nu vill jag ha SOMMAR,SOMMAR & mer SOMMAR ! ! ! ! ! !




2009-04-07
 11:18:56

,-

Idag ska jag dra till stallet. Mys : ) -, VACKERT VÄDER!













2009-04-06
 01:43:20

Vart tog det vägen ?

Vart tog ni vägen? Ni som kallade er riktiga vänner.? Ni som ville att jag skulle vända mig till "eran speciella sida" Den som ni påstod va bäst och säkrast för mig. den va ju till och med så bra att man kunde lägga ut kommentarer på hur dåliga och olämmpliga andra i omgivningen kunde vara. Jag fick absolut inte vara mig själv,inte heller gå min egen väg,Vägarna jag valde kanske inte blev min stolthet ,men inte heller nått som  jag ångrar. Jag har sett dom som erfarenheter och misstag. Man kanske  kan se det som en eller flera lärdommar. Man kan inte ändra sina misstag,det vet jag lika bra som ni. Men man kan lära sig av dom,se dom som en händelser och kanske förbättra sig och tänka sig för i framtiden. 
Ni påstod att det fanns ett battre liv utanför det jag levde i? Men det hängde också mycket på mig själv. Ni hör inte av er om det händer saker,ni låter det flyta på som om inget hänt. Ni vet att jag sitter hemma en kväll,ni kör er stil. Den ena kommer hem skriker ut hur otroligt kul "ni" har haft ikväll utan tanken på en annan mänsklighet. Jag skaffade mig ett liv under vintern. Ni blundade och drog, vilket svek. Men att ni va såhär blinda visste jag inte, ser ni inte att jag saknar er ?



" Jag lever kvar på minnen eller vänskapen som bara fanns "
Andrej,Johannes,Markus




























2009-04-05
 19:54:42

HeJjS

Idag har jag bara vart hemma, vart ute och gått med hundarna,städa rummet, bakat två stycken kakor, en socker kaka med mörk choklad glasyr sen vart det en banankaka.Det vart riktigt lyckat. Farmor & Farfar kom ut på en fika och åt en hel del. skickade sen hem lite kaka till Andrejs familj. Snällt va ?
Nu sitter jag bara här och har det tråkigt. Väntar på att man ska " få" gå och sova,låter helt sjukt när klockan är 19.44. Men vad ska man göra ? Innan man får lov så längtar man så sjukt mycket. Men vad rastlös jag blir om dagarna! Hade iallafall tänkt att ta mig till stallet imorgon.



MadeleneFagerlund
1992 ~ 08 ~ 10



Jag tänker på dig varje dag,saknar dig så oerhört mycket,varje dag. Det gör ont att snacka om det som hände,det är hemskt. jag vill spola tiden till den dag då vi satt där,du och jag med hopp och lycka på framtid och framgång.
 Du är guld hjärtat<3
2009-04-04
 23:57:08

Vilken dag.

Inte helt illa med en sådan dag! den har helt enkelt vart bäst. Har vart med JenniferAxner i Malmköping. Träffade Fredde (st.holm) Inte helt väntat,Men så mycket jag har sakna dem. Man får väl ta och dra sig upp till stockholm snart igen.
Gick runt hela kvällen på köpingen,klockan halv 8 trog vi vidare till kyrkan där det va street race. Riktigt kul där med,träffade mycket underbart folk! Gick sedan hem Jennifer och kollade lite på tv,drev vidare till Adam.

Tänkte att jag skulle gå och sova snart

född och fostrad så som man ska,

förföljd av förväntningar , skulder och krav.

2009-04-03
 20:02:19

Nu är det endå en vecka ledigt, inte dåligt .

Igår kom pysen hem till mig,mysigt. Vi kollade på tv en stund på kvällen och bara hade det bäst! vaknade klockan 10 utav en mamma som ville äta frukost med oss,drog oss långsamt ner för att göra henne en gnutta glad.

Idag har vi vart ute i solen i stort sätt hela dagen, med zebbi. Spelade fotboll med HF ( Hund Fan ). som vanligt så blir det kväll som alla vet? Kvällen tillbringade vi i E.tooooown .Vi åt på MAX, Handlade med mamma och pappa.Och hade det bra. Träffade också en vän från Rinman Pööööertmeaaart,ruskigt trevligt och jag kom på tanken att jag faktiskt saknar henne!<3

Nu ska jag ta lite kaffe och kolla på tv med mamma,pappa och Adam.



22.27

Adam har åkt hem nu. vad ska man göra nu en fredags kväll? Ska man dra sig ner i sängen eller ska man hitta på nått annat en att bara sitta och dumma sig framför datorn? Just nu så sitter jag och lyssnar på Medina-Sagoland.
sjuk bra låt tycker jag faktiskt.



Du är så söt när du ler
Du är allt om inte mer


2009-04-02
 14:36:53

"Hur man har det, beror ofta på hur man tar det"

AdamÅström
Din insida har fått mig på fall på många sätt.



Vi går vidare till ett nytt lov. Synd att jag har sabbat sista veckan med en förkylning.Det känns inge vidare faktiskt.Hur ska jag klara mig utan mina sötnosar i nästan 2 hela veckor ? EhEm. Jag uppskattar det nya så sjukt mycket,vilka vänner!<3 Inte en chans att jag skulle dra mig tillbaka till Eskilstuna igen nog för att jag har vetskapen om att jag faktiskt drog från vissa som jag vet att jag saknar. Men det känns så sjukt rätt det här!!

Imorgon ska jag nog in till stan och klippa mig,efter det så blir det färgning! Vilken färg tycker ni ?

Idag tvingade jag mig kvar i sängen till klockan 9 imorse sen gick jag ut med hundarna ett tag! Senare så kommer min
älskling hit och hälsar på.Det va ett tag sen,saknar sjukt mycket! .<3







"Vårt dilemma är att vi hatar förändringar,samtiding som vi älskar dem. Det vi vill är att saker och ting ska förbli som det alltid har vart men endå snäppet bättre! 







 


 

2009-04-01
 15:51:36

Våren är här!

Är det inte underbart med lite vår?

Idag har jag vart hos doktorn,jag blir aldrig av med den här förbannade förkylningen. Jag fick iaf med mig lite "dricka" hem tills helgen. Blir det inte bättre så skulle jag ringa tillbaka snarast. Men nu ska det vell endå bli bättre?  Dock så tror jag inte att man kan få en hemskare doktor en vad jag har fått i 2dagar nu, Jag hör inte vad han säger. Men han tycker nog att jag är minst lika jobbig som frågar vad han sa eller bara ett ( VA ? ). Det är satt man skrattar åt sig själv ibland!

När jag kom hem klockan 2 med mammsen så tog vi med oss en varsin kopp kaffe ut i solen. Mys!  Sen när pappsen kommer hem så ska vi ta en låååång promenad ute i solen,tvingade med mig dem 1timme.



Efter mycket forskning har de kommit på att det inte finns några smarta araber, läs (smart arab) baklänges


Adam Åström<3
2009-04-01
 15:16:18

Välkommen till min nya blogg!