2009-06-26
 00:04:43

Dagen . (:

Gick upp vid 11tiden,drog sen till stan med mamma och pappa.Handlade lite smått.Åkte sen hem och socialisera mig en stund med soffan, var ute och gick i malmköping och strö-snackade, Mys!
Imorgon blir det stranden med thai olja,Jennifer och Karin. Till kvällen blir det  Eskilstuna en stund och sen kanske det blir en kväll i Nyköping-town med Soffan och Hanna. Härligt!

Hey.






2009-06-24
 23:53:39

Hemma efter en heeeel dag på stranden.

Nu är jag hemma efter en hel dag på stranden. Den började inne i malmköping klockan 1 med Soffan,låg där till klockan 3,halv 4 åkte jag ner till Jennifer. Drog sen iväg till sjön igen.Avslutade dagen med en gris-runda med Hanna och Soffan,haha!




 

Mjaaahaja,JAG ÄR TRÖTT!  SkAa ta mig en dusch och sen slänga mig i sängen faktiskt.

Hör av er vettja !!
070-7296426

PussHej.


2009-06-24
 08:30:30

Vaaaaken redan.

Jag vaknade klockan 7 idag. Det är nog den tidigaste dagen under hela lovet. Det käns helt okej faktiskt. Kanske är bra om man vänder tillbaka på dygnet lite för på Fredag ska jag nog åka med Andrej en hel dag på jobbet, Kul!


Nu ska jag nog packa mitt pick och pack för en dag på stranden sen blir det en stund i soffan och lite tv.


Hej.:)

2009-06-24
 00:10:23

Gotland eller Öland






Jag har funderingana på att dra med till någon av öarna i sommar. Det låter skönt att dra bort och rensa tankarna
ett tag.
 
Jag är nog lite mer suugen på Gotland,Åka till släkten, socialisera sig, festa och bara koppla av ett tag. Det skulle ju inte vara så dåligt kanske ?Men till öland med några vänner och festa låter heller inte så dåligt faktiskt.Sen kanske man blir kniv skuren på köpet också, sen om man tar det som ett + i kanten eller inte är upp till var och en. Jag är iallafall lite sugen,kanske inte på kniven men mer på ön kanske!




2009-06-23
 23:56:56

Dåååålig uppdatering .. .. Igen

Satan va dålig jag är på att uppdatera bloggen.

Idag har jag och Soffan lega och sola vid hosjön halva dagen,skönt och mycket trevligt. Imorgon ska jag på spårkurs i katrineholm med Zebb,efter det så drar det vidare till sjön med Soffan igen. Mer har jag inte planerat faktiskt.


Thai olja gör rena suuuuusen.

2009-06-21
 20:26:47

"Upprymdhet av bröst, Hjärtat betyder inget!"

Jag förstår att det för er är mer en känsla, En upprymthet av en kropp utan insida.
 En insida som kanske är mer hemsk en behaglig.
Hemskt att ni lär och intalar er till att bli blinda.
Men så blind att man tappar taget om sitt egna tycke,helt enkelt sig själv & sin familj.Det går inte! 
Ni lyssnar härdigt på det som jag kanske skulle kalla vansinne.

Texten får skapa vilka känslor som helst. Tolka också hur ni vill.
Ni vet vad jag menar.




2009-06-20
 14:22:12

Utkast: Nu sitter ...

Nu sitter man här "dagen efter",mycket pigg förhållandevis till vad jag borde vara kanske? Åkte ner till Jennifer en stund efter att ha haft lite främmande hemma av släkten. Drog vidare med Jennifer, Filip, Fredrik & Stefan. Vi vart sittandes uppe hos Viveca. Det var mycket trevligt. Gick hem klockan 4 eller nått sånt.Gick och la mig och vaknade av att min bruuuur hade mus-besök.


Idag fyller Erik min granne år. Han blir hela 19år.
Alla blir så Stooooora
Men grattis på dig vännen.Hoppas du får en sjukt bra dag (: <3


Nu ska jag dra in till min farmor och dricka KAFFE. Skriver nog lite senare idag.


Haré
Puss







2009-06-19
 00:12:00

GLAAAAAAAAD MIDSOMMAR PÅ ER : ] <3

2009-06-19
 00:06:52

Midsommar

Vilket planerande det har vart i dag inför imorgon.
 Hur ska man kunna fira ( festa ) sin midsommar på bästa möjliga sätt.? Det finns så mycket möjligheter och här sitter man och planerar kvällen innan.?
Va inne på att dra till Dalarna en sväng och komma hem på söndag!Tänkte dra redan ikväll men så vart det inte. Men va sköönt det hade vart och dragi härifrån utan tiden till att planera och tänka så mycket. Stuga och allt va fixat!
  Istället så blir det (nog) Nyköping,Hoppas att du la märke till mitt fina ( nog )? Vi har seta och planera inför morgondagen hela kvällen, Soffan,Jennifer & jag. Men har nog inte kommit fram till nått som är HELT klart en. Får se hur dagen imorgon slutar!

Ikväll har vi också ( soffan & jag ) seta och dippa krönsaker och chips medans Jennifer-skruttan gick hem och festade med grabbsen. myyyyys !





2009-06-18
 15:53:03

Hata väder .

Haatar värdret.
 Varför kan vi inte få lite riktig sommar för ?


Till större delen av dagen har jag lega i soffan, kolla på Ztv,sms;a och drucki kaffe faktiskt,Riktigt mys (:
Senare kanske Soffan & Jennifer kommer över en svääng.Får sen se hur kvällen slutar.

Nu inväntar jag Jennifer (:
HeJs ;D

2009-06-18
 02:01:55

Ett tidsfördriv att dö för .

En varm vind. Känslan jag får är som sammet mot min hud.
Det tillåter mig att slappna av och låta mina tankar och sinnen att sväva fritt. Bortom fantasin, bortom framtiden, bortom hopp och lycka, bortom det förflutna, bortom minnen, bortom ... En känsla av att min hjärna tar ett djupt andetag. Allt detta för mig tillbaka till nutiden och faktiskt ge tiden till att leva lite.



 Du måste våga välja livet, för livet väntar inte.
Våga säga emot, våga vara dig själv, våga hjälpa andra att må bra.
Ensam är inte stark.
Hur mycket du en vill intala dig om saken





Nu sitter man här och väntar på tröttheten en gnutta ( ;

Sommarlov, är det inte lite värdelöst endå? Man sätter inte värde på tiden, man sover bort allt. Det är åt helvete faktiskt . Jag har haft en veckas lov och jag har inte gjort NÅTT verkligen. Jag saknar klassen och folket en del också. Sjukt tomt utan klassen och Nyköping faktiskt .


2009-06-18
 00:53:49

Nu orkar jag inte mer!

Nu har jag seta hela kvällen och leta efter någon snygg blogg design. Det är omöjligt, Haha! Men nu ger jag upp och tar tag i det här någon annan dag!

Puss
2009-06-15
 23:06:21

Senaste dagarna .. .. .. .. ..

13/6
Fest i Flen & 18års fest

Åkte vid 7tiden till Erik för att fira honom.killen blir ju hela 18 år. Åt mat och drack gott med trevligt folk.
Åkte sen ner till flen med alla som var på festen.Åkte ca 9 från Erik och va nere 10,det vart några roliga stopp efter vägen.När vi kom ner till flen så gick vi runt och hälsade runt på lite folk sen drog det vidare till öltältet,vart sittande där ett tag.Åkte hem till Erik klockan 12 igen. (  Ett mindre mindre trevligt stopp vart det på vägen hem ) Men det är sånt som händer! Åkte sen hem till sängen klockan 2,halv 3.


14/6

Åkte med mamma och pappa ner till flen.Tog det sen lungt på kvällen. Åkte till Filip på natten/kvällen med Jennifer,trevligt vare!

15/6

Idag har jag vart med Soffan & Jennifer hela kvällen (: <3
2009-06-13
 01:50:28

Skapat av dig -,


"Det beror på hur mycket problem vi skapar"
När tycker du att det går för långt vännen?
Det du gör det till nu är så töntigt,nästan lite pinsamt faktiskt.
"Jag skulle vilja vara på precis samma läge,lika iskall och trogen till livet"
Jag lever nog mer för dagen,tar vara på konsikvenserna,backar,tänker till och gör nått lite bättre av "grejen".
Du backar i tiden,stannar,komma du göra det hela livet.
Ta vara på tiden när du är nere på jorden utan Alcoholen & det som får dig att tro att du kan flyga utan vingar och dyka från problem.
Det är "ruset" som fick dig att visa vem du i grunden är.



 Du är satsen min mamma
hade svalt grabben.





2009-06-12
 18:23:37

Senaste dagarna får komma nu med tanke på flytet.






10/6


Vart hemma från skolan som sagt. Drog till stan med jennifer,åkte med andrej in till stan, killen som fixade jobb .Så sjukt mycket grattis,filken flyt nu efter studenten. Men iallafall så hittade vi lite saker till min skolavslutning.Åkte sen hem för att ta det lite lungt. Färgade håret på Jennifer också. Det vart fint!

Skolavslutning 11/6

Drog med mig Jennifer till skolan. Kom in till Nyköping.Gick till skolan och satt på avslutningen. Det vart dock lite mycket diplom att lyssna på och så innan vi fick lov.
Amanda sjöng också,Så förbannat vackert.Jag vart alldeles tåröggd..
Filip,Jennifer & jag drog sen till stan för att ta det lungt, tog sen bussen hem,Stannade i malmköping  för att möta Samiiiir. Medans jag väntade på att han skulle komma med bussen så gick jag och hälsade på Viveca i malmaskolan,mys.Klockan 3 gick jag och mötte samir. Vi gick till sjön och latde oss i kvälls solen,sen drog vi till fest i flen. Inte dååååligt lite folk & då menar jag det. Bara några stycken(: Haha

12/6

Idag har jag stäääda hela huset & tills vidare denna dag ska jag bara ta det lungt.
Får sen se hur det blir imorgon. I det här vädret så har man ju ingen större lust till att festa i flen faktiskt. Imorgon fyller Erik Lundqvist år,drar dit faktiskt & grattis i förskott grabben!
Idag tar Niklas studenten,Grattis till honom <3 (:
Nu ska jag slääänga mig på soffan och dra igång någon film med kaffe och en fillt,ruskigt väder ju!

Hejsvejs.(;









2009-06-09
 10:44:49

Svenska

Sitter på svenska nu, fick nyss reda på mitt betyg, vart förvånad!(:

Annars så gör vi inte så mycket på lektionen, jag är helt klar med prosses skrivningen nu iallafall så då kan jag sitta och kolla på bloggen.Ska snart dra och äta sen har jag bara två lektioner kvar, Sh & Egetarb Sen bliiiir det hem. Funderar på att vara "ledig"  från skolan imorgon,ska vara i hamnen och göra olika aktiviteter. Känner inte suget för att sitta på bussen i en timme för att leka lite lekar?! Mjaeee tror inte det va!.



Fest i flen i helgen!
 Läääängtar efter lite festlighet och sommarlov (:



2009-06-07
 22:11:27

STUDENT 2oo9 -, Ni är så fina pojkar <3

2009-06-07
 21:57:52

Vilken dag ;p

Vilken saaaatans bra dag, Tog det lungt. Kollade på fotboll med Jennifer,snackade och hade det riktigt bra. Nu ikväll så åkte jag in till Malmköping. Orkar verkligen inte vara hemma läääängre. Men att jag sover här betyder faktiskt att jag får sova 1 hel timme längre en i vanliga fall,sköönt! I morgon har vi sista delen i nationella, muntliga engelska. Komma nog inte gå bättre en dom tidigare.jag kan verkligen inte göra prov, kommer helt av mig.Menmen.
Påtorsdag så får jag sommarlov. Det ska bli riktigt skönt sen drar det igång-,



-Jag tror, att vi aldrig kan sluta
 att längta och önska,
så länge vi faktiskt lever.
Det finns sådant vi upplever som
 skönt och gott
och vi måste hungra efter just det.
2009-06-07
 12:06:57

Söndag

Skola imorgon igen, Men jag har nog haft en helg med helt sjukt bra stunder.Inatt klockan halv 4 ringde niklas, hade precis vart nere och tagit ett glas vatten så när jag kom upp så såg jag att det lyste i rummet,då va det han som ringde.Han va på väg hem från en vän.Snackade en bra stund. Mjaha Kanske kommer hit idag : ) Eller så får man bara se hur dagen leder till. Igår tog andrej,Erik & Adam studenten(: Grattis på er <3 ( Undrar dock lite hur ni mår idag!? ) Hoppas iallafall att ni hade det riktigt kul igår.

BiIder på studenten kommer senare (:




Jag hoppas att du aldrig ser dig som en vinnare.
Det vore så tragiskt.

"Jag skulle aldrig bryta ner nått för hennes skull"
Jag tycker så illa om det, hat är vad jag känner .





2009-06-06
 10:12:48

RixFm

Igår drog jag och Jennifer in till Eskilstuna på rixfm festivalen.Mycket trevligt! Niklas kom in till stan, åkte sen hem till mig.mys! Vilket folk <3

VILKEN LYCKAD KVÄLL!
2009-06-05
 12:56:22

Bilder ;D






2009-06-05
 12:34:47

NU ÄR DET HEEEEEEEEEEEELG!!!

-
2009-06-04
 14:20:03

Nu är det över.

Nu har jag gjort klart det nationella. Det gick nog svin dåligt.Jag vill bara hem !

2009-06-04
 09:21:59

Nationella i Engelska

Nu sitter några från klassen på en matte lektion. Som vanligt så sitter vi och kollar bloggar,Bilddagboken,msn:ar och skriver blogg. Alltid lika kul. Man börjar tröttna lite väl mycket på skolan nu,skööönt det ska bli med looooov snart,endast en vecka kvar!

Om några timmar så ska vi ha nationella prov i Engelska,det gör mig nervös.Får hoppas att det går bra men det tvivlar jag starkt på faktiskt (:



09-test.


OM DIG


Namn - Madelene kuksson Fagerlund, eller hur va det ?
Bor - Malmköping
Syskon - Bruuuuuur Johannes
Ålder - 16
Född - 10aug
Ögonfärg - Grön eller bli. varierande ?
Längd -   179
Sko storlek -  39
Höger eller vänsterhänt - Höger
Stjärntecken - Vet inte
Hårfärg- Blond
Födelseort- E.tooooown



DAGENS..


Låt -  Everlast - What it´s like
Saknad - Finns säkert
Kläder - jeans, linne och mys tröja
Smink - foundation, kajal, mascara, rouge
Underkläder - bh , trosor
Mat - Ingen ?
Köp - Godis
Göra sen - Göra fittiga prov i engelska
Godis - Igår
Pinsammaste - Inget som jag minns iaf  

SVARA ÄRLIGT

Tycker du om att plocka svamp - Nej
Tycker du om godis - Mjaahaarå
Hur många gånger i veckan äter du godis - 1 kanske ?
Äter du oftast nyttig mat - Det tror jag
Tycker du att du själv är söt/snygg - Från dag till dag.
Du ger mycket komplimanger till andra - Ibland
Är du nöjd med ditt förnamn - Mjadå
Du tycker att du själv är smart - Aldrig
Vad är det sämsta hos dig - Att jag inte hanterar min ilska på bästa sätt kanske. 
Vad är det bästa hos dig - Ofta glad
Har du bra självförtroende - Mycket
Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn - Hela dagarna i skolan
Du tycker om att vara med killar - Oftas är jag med killar
Känner du dina grannar - Mjadå
Gillar du skolan - NEJ!
Har du någon gång skolkat - Allt för många gånger
Spelar du något instrument - Nopes
Sporter/aktiviteter har du gått i -  ridning,fotboll 

Jag:
Har du några tatueringar - Nopes
Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag - För många
Tycker du om djur - Inte katter


BRUKAR DU...


Sova - JA
Ta mediciner du inte borde ta - Nej
Röka -  Händer
Snusa - Nej
Skada dig - Nej
Klä dig i svart - Mja
Lita på folk - Alla till en viss gräns
Skada dig med flit - Verkligen inte
Drömma mardrömmar - Oftast
Gå i skolan - Ja
Gå i kyrkan - Aldrig
Ljuga - Nej
Vilja dö - Inte så ofta faktiskt





NÄR...



Åt du senast - har inte gjort det en
Läste du ut en bok senast - 9an kanske
Köpte du något senast - Igår
Vad? - Godis
Svor du senast - Säkert idag,har inte täänkt på det
Sjöng du senast - igår
Klagade du senast - igår
Klantade du dig senast - Tappade telefonen på golvet i bussen om det räknas?

HAR DU...


För många vänner - kan man ha för många?
Förföljelsemani - Ibland
Någon annan psykisk sjukdom? Nej
Skadat någon? Ja
Färgat håret - Jaaa
Några piercnings -  naveln & öronen
Några tatueringar - Nej
Egen dator - Yes
Gjort bort dig rejält -  Sääkert


ÄR DU...



Snäll -  Oftast
Snygg - Nja
Söt - När jag vill :p
Kort - för lång
Klantig - Oftast inte







2009-06-03
 21:30:54

Fotboll & mycket mys.

När jag kom hem från skolan idag vart jag bjuden på finmiddag hos systrarna Engström.Det vart faaalukorv & pasta,mycket gott. Klockan halv 7 drog vi iväg och kollade på Josefin när hon spelade fotboll. Efter några minuter drog jag och Jennifer till malmköping för att köpa oss lite godis.När det vart gjort så drog vi oss hem på våra Peugeotisar,"vild körning i trafik" Det får dock tala för sig sjäv. Drog upp till fotbollen för att kolla på dom sista minutrarna när Jossan spelade.Dunker gick i ledning med 4-1. Eller hur va det ?(:
Kom sen hem efter en stund till engström.Mycket skratt vart det på vägen med tanke på att det "durrade",skakade,skramlade i kåpor och väsnades.Det är ju så i dunker, mer lappteknik en väg faktiskt.!Men det är lite mysigt trots allt. slängde oss framför tv.n och kollade på Rent hus med godis påsen i högsta hugg. Det där med Rent hus äcklar mig alltid lika mycket faktiskt.Hur kan man vilja ha det sådär hemma ?!
Nu är iallafall klockan halv 10,kom precis hem och funderar faktiskt på att gå och sova.jag är oerhört trött trots att jag fick sova 12 timmar i natt. Men men (;

Imorgon är det nationellt i engelska,ej lika kul!




När allt håller på att störta samman
 är det förnuftigaste ofta att hålla sig lugn.

2009-06-03
 12:32:25

Mjahadå .

Dagen igår va mycket bra.När jag kom hem åt jag mat,kollade på tv en stund sen gick jag och la mig klockan 6 på kvällen,somnade för natten.Mycket skööönt!

Just nu så sitter jag på torget och vändar in en sh lektion.En stund efter det så är det idrott,eftersom att jag inte har någon inloggning på schoolSoft så kan jag inte kolla vad jag har för lektioner.Så tror ni att jag har kläder med mig ?(: Naaaejj!!När jag kommer hem funderar jag på att dra till Flen och soooola,får dock se hur det blir.

Hej.


En konstant
källa till förvåning




2009-06-02
 09:40:51

Tidsfördriv På Lektion i matte (;

SKULLE DU HELLRE :

1. pierca näsan än tungan ? - Tungan
2. Vara seriös än rolig ? -  Rolig
3. dricka röd eller grön mjölk ? - Grön
4. brinna upp eller drunkna ? - Drunkna
5. umgås med dina fiender eller föreldrar ? Föräldrar
SVARA ÄRLIT :Ja

1. är du kär i nån ? - Nej det är jag ej
2. sol eller måne ? - Sol
3. vinter eller höst ? - Vinter
4. vänster eller höger ? - Höger
5. solit eller regn ? - Solit
6. vaniljglass eller chokladglass ? -Vaniljglass

OM DIG :
1. hur mkt är klockan just nu ? 09.404
2. fullständiga namn ? Madelene Krestina Fagerlund
3. Vart vill du bo ? - Spelar ingen större roll faktiskt
4. hur många barn vill du ha ? 1 eller 2 kanske ?
5. vill du gifta dig ? - Vettefan
6. rullar du spagetti eller skär du den ? - Varierande
7. har du ätit sushi ? - Nej
8. lyssnar du på nu ? - Knappande från andra datorer i klassrummet
9. hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet ? 2
10. humör ? Inte dåligt och inte bra ?

HAR DU.... DE SENASTE 24 TIMMARNA :

1. kysst någon ? Nejdå
2. sjungit ? Jadå
3. blivit kramad ? - Oyes
4. känt dig fånig ? Tror jag ej
5. saknat någon ? Oftast faktiskt
6. dansat galet ? - Nej
7. klippt håret ? -Nej
8. gråtit ? - Mja
9. ljugit ?  Nej
10. blivit kysst ? -Nej

GREJER :

1. har du någonsin blivit jagad av polisen ?Ja det har jag
2. har du en hund ? - Mja, 2 stycken as
3. sover du helst sj eller med någon ? Helt beroende på vad jag är på för humör.
4. tror du på spöken ? - Varierande
2009-06-02
 09:24:55

Skola

Sitter i skolan,ska snart dra igång med en matte lektion. Just nu är suget för skola mycket,mycket litet. Jag vill nog bara ligga hemma och ta det lungt "lite". Men men. Idag slutar jag klockan 3 eller nått,efter det så drar det nog iväg ner till stan och träffa Niklas,ska ta en fika.Mys!




2/5 - 3/5 O9

Gick en stund på marknaden med mamma sen vart det lite karusell & fika med lill-kusinen.Åkte hem vid halv 1 tiden.inväntade sen lite jobb på Plevnagården från klockan 3 till 10.Jobbigt & så.Inte kul alls att jobba där men vafan,Det är pengar ? Åkte sen hem och tog ett fotbad och kaffe,Andrej & Erik kom över en sväng och drack lite kaffe för att sen dra vidare in till Malmköping,jag vart kvar hemma för att gå och sova.

Gick upp klockan halv 9 på morgonen,drog sen iväg och jobba. Det gick mycket bättre på söndagen faktiskt,inte fullt så mycket folk kanske. Slutade klockan halv 4 ,va hemma klockan halv 5.Somnade till ,duscha och tog det lungt. Nått mer har jag nog gjort som jag inte riktigt har på minnet .


HEJ! (;